Altafulla niu de projectes (cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
8497
post-template-default,single,single-post,postid-8497,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Altafulla niu de projectes (cat)

Altafulla niu de projectes (cat)

Quant menys t’ho esperes apareix el lloc més creatiu del món. Potser un lloc de Bruixes. Un racó on de ben segur que serà la planificació dels nostres projectes d’aquest any que be. Un dies fantàstics de converses profundes, del disseny emocional, del perquè de les coses i per que les volem fer. De qui ens escoltarà i potser de qui no ens escoltarà. Però el cert es que quan crees l’espai, el temps no compta. I d’aquí amb il·lusió molts projectes començant a néixer ja ! No hi ha res que hem faci mes il·lusió que quan algú proper em diu. “Soc tant feliç ara” i em sento orgullós d’aquest camí transmetent a la gent aquestes ganes de crear. Il·lusionar. Compartir.

La casa d’en Jordi serà el nostre “espai nuus altafulla” d’escapada per pensar. Un lloc màgic on tota la vida ha vist la transformació d’Altafulla i he pogut viure, comprendre i compartir amb la gent de sempre d’Altafulla aquestes experiències. Com la platja era 25 metres menys i l’aigua arribava al búnquer de la fabrica de perborat Sòdic i el vaixell enfonsat a la desembocadura del riu Gaià fa molts anys. Observant els “Concos” que apareixen cada dia al bar on segur que farem un reportatge d’ells. L’inquetud m’atrau tant !

 

Projectes 2016-2017.

NUUS. Espai creatiu amb base a Altafulla/Tarragona on compartirem il·lusions, Calçotades, Converses, Projectes i mil maneres de relacionar-se amb les persones. Aquest any com objectiu ja hem fixat cosntruïr la porta d’entrada, el porxo gran i la cúpula geodèsica de 8m de diàmetre per les reunions sota les estrelles. Un lloc màgic on anar a escapar per pensar. Un lloc especial sentint el mar a 30 metres i el riu Gaià a tocà. Tots els elements de la natura hi son per donar vida aquest espai.

 

LA TEVA CADIRA. Es un temps de converses que iniciem a les antigues escoles de les oficines Urbikes/CordeGat al C/ Virgili 17 on convidem a tothom fer el cafè dels dimecres tarda. Un moment sense preses que projectarem audiovisuals on el debat sense tema en concret sorgirà de cada persona que seurà en una cadira recuperada del contenidor. Totes les nostres cadires de la oficines son diferents, úniques, totes tenen una segona vida on donar la oportunitat de seure per expressar com era el Rubí antic, com veus el disseny o com sents el pas del temps. Aviat publicarem el calendari i iniciarem la primera exposició fotogràfica de LA TEVA CADIRA. Però la TEVA CADIRA no es només un lloc fixe, potser en una vinya, en un espigó de mar o en una barqueta de pescador a NUUS. Sempre on pugui sorgir una conversa que permeti transmetre de persona a persona algun coneixement o reflexió  que no es pugui perdre en el pas del temps.

 

TERAPIA VINICA. Aquest projecte el continuem a les escoles amb CordeGat per recuperar vinyes, viticultors sostenibles on ensenyar que el vi es un aliment i no un producte de luxe. Tots el procés i la venda reverteix un altre cop al productor on torna a la terra per començar un nou cicle. Xerrades a les vinyes a traves de LA TEVA CADIRA son importants per fer veure que el vi i tot el seu procés, inclús el disseny dels seus components no son inaccessibles per tothom. Tot el contrari. Aprendre a conèixer els que ens dona la terra amb la essència i simplicitat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]