Bicicletes sostenibles Urbikes (cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
6117
post-template-default,single,single-post,postid-6117,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Bicicletes sostenibles Urbikes (cat)

Bicicletes sostenibles Urbikes (cat)

Dissenyar un sistema de transport compartit sostenible en tots els aspectes: aquest és l’objectiu d’Urbikes City, la jove i experimentada empresa de Rubí que lluita per aconseguir ciutats netes que es belluguin a pedals… amb l’ajut d’un petit motor elèctric.

Edu Sentís, dissenyador, lliurepensador i ideòleg principal de la companyia, va crear, el 2003, EDSE Inventiva, llavor de les societats actuals, per desenvolupar i produir l’aparcabicicletes Cactus, premiat a la fira internacional d’invents i noves patents Galàctica. El plantejament d’aquest rubinenc enamorat de les dues rodes és inspirador i poc habitual  en el món de l’empresa:

A Urbikes City, SL, estan convençuts que en el futur la mobilitat a les ciutats serà intel·ligent, elèctrica i en bicicleta. THEKNOS 19 abril DE 2015
“Estic convençut que hi ha un punt d’equilibri entre el valor econòmic i el valor social. Aquí és on resideix la nostra felicitat, i així actuem”. I amb aquesta premissa coordina una empresa que inverteix tant com pot en R+D, exporta gran part de la producció a l’estranger i treballa amb proveïdors locals.

“A Urbikes tothom forma part i viu el projecte”, explica Sentís. “I organitzativament tenim una cosa clara: tot i funcionar dins el sisteTHEKNOS 192 abril DE 2015 ma capitalista, no creem valors financers; creem valors socials mitjançant el nostre producte.”

autors: david roman i xavi corbella l eltecnigraf.wordpress.com