Camí de Ronda / platja d'Aro-Palamós. Circular Tossa-Tossa (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
11085
post-template-default,single,single-post,postid-11085,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Camí de Ronda / platja d’Aro-Palamós. Circular Tossa-Tossa (Cat)

Doncs aquesta ruta compartida a la tardor quan no hi ha quasi gent torna a connectar amb la natura.

La punta rocosa de Platja d’Aro és el punt de partida d’un camí de ronda que comunica amb la platja de Torre Valentina. Siguem sincers: l’anada i la tornada no és res de l’altre món, però el camí passa per unes platges força al·lucinants i túnels amb panoràmiques brutals: La punta d’en Ramis, la platja Rovira, el passadís conegut com el Xuclador, la petita platja de sa Cova, les cales de Pitxot, el Vilaret o el Pi, i la rocosa punta d’Escuits. Des del camí, a més, es poden veure les denominades Rodones de Dintre i de Fora, un conjunt d’esculls que apareixen i desapareixen amb la força de les ones.

El camí de ronda continua per les platges del Ros, es Canyers, Belladona i Sant Jordi. Aquesta última situada enmig d’una punta de roques que es perllonga fins l’illot del mateix nom. En aquest punt es forma, per cert, un racó diminut protegit per la mateixa paret del camí de ronda. El camí continua fins a la platja de Cap Roig, l’Ermita, de ses Torretes, de Treumal (cala Gogó) i de Can Cristus.

Aquí, i aquest és el gran què d’aquesta ruta, la punta del Malpàs comunica amb la cala Roques Planes. I podeu continuar fins a Torre Valentina, a Sant Antoni de Calonge. La circulat Tossa entra en territori muntanyós i torna per la platja.

Sincerament espectacular el territori que tenim tant a prop. De premi a Can Quim, amb la seva propietària en una explicació del mon dels formatges més que recomanable.

Extracció Font text: https://www.timeout.cat

https://es.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=32416108