Change the planet film (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
8176
post-template-default,single,single-post,postid-8176,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Change the planet film (Cat)

Vaig pensar en aquest projecte mentre feia cua amb el cotxe a l’ITV. Convençut de que un canvi es possible. Poc a poc, però es pot canviar. I la bicicleta es un eina molt poderosa que escapa a tots els impostos, a la prohibició i al captiveri. La bicicleta i cada moviment que fem.
L’objectiu d’aquest projecte es fer evident que unaltre món ès possible. I mentre el fem eviden, ho anem canviant. Per cada km recorregut en bicicleta contribuïm a estalviar 180 grams de CO2 dùn vehicle privat. “Change de planet” vol ser un petit gest positiu que per petit que sigui es important. Agraïr a tots els participants i poder utilitzar aquest medi com unió i nexe d’amics amb un nou projecte enriquidor.
No mes enllà que l’idea pot ser una realitat, ja es real. Ho hem aconseguit. Tots. No ha faltat ningú. Gracies per la paciència, aguantant la color durant hores. Gracies a tots peque em fet el rodatge mes al·lucinant de la nostre història.
I per que?
Per què tots érem voluntaris, Tothom ha col·laborat desinteressadament, tothom ha volgut donar el millor de si, tothom ha fet un “ papelon”.
Tots els actors s’hi han posat en la pell com si els hi anés el sou, els figurant han estat espectaculars i els productors, directors, scripts, càtering i tècnics ho han fet millor del que es podia fer amb els recursos que teníem.
Una dada. Aquest film ha costat 180€. I aquest 180€ han estat el cost de les 75 samarretes pq les vam imprimir nosaltres mateixos i vam regalar emotivament. Nosaltres vam fer les etiquetes, El cubano de Brookyn ens va posar el càtering, els permisos del rodatge vam aconseguir co-colaboracio amb l’Ajuntament de Rubi i Rubí Brilla. Nosaltres, tots ho hem fet possible.
Ara a muntar el film i a punt per el pròxim.

CHANGE THE PLANET FESTIVAL !

https://www.facebook.com/groups/629265733897556/

[/vc_column_text]
[/vc_column]

Guió tècnic.

 EXT. CARRER. CRUÏLLA ENTRADA CIUTAT / DIA

Una cua de COTXES (4) esperen aturats a una cruïlla que serveix d’entrada a la ciutat. Cotxe electric en primera fila pasa el control i per no ser contaminant. Un dels CONDUCTORS s’impacienta i treu el cap per la finestra per mirar què passa.

  1.   EXT/INT COTXE VERMELL / DIA

Al cotxe vermell (segon de la filera), hi ha un HOME JOVE bevent una beguda i seguint la música que sona a dins del cotxe a tot drap. L’interior del COTXE VERMELL està brut i desendreçat. Mentre l’HOME fa xarrups sorollosos a la beguda, veu com el COTXE FOSC del davant gira cap a un lateral de la cruïlla, deixant a la vista a TRES AGENTS DE CONTROL que li fan senyals perquè avanci. L’HOME JOVE fa avançar el seu cotxe amb recança. El COTXE VERMELL avança sota la mirada atenta dels tres AGENTS.

  1.   EXT. CARRER-CRUÏLLA CIUTAT / DIA

Un NOI circula amb la seva BICICLETA per un pont fins arribar a la cruïlla on hi ha els cotxes esperant el control.  S’atura darrera d’un COTXE BLANC (tercer de la filera).

  1.   EXT. COTXE. DIA

Un dels AGENTS fa un control de pol·lució amb un aparell especial al tub d’escapament del COTXE VERMELL. l’HOME JOVE està fora del cotxe, amb la seva inseparable beguda, al costat dels dos AGENTS, que comproven visualment el motor del COTXE i prenen notes. A continuació tanquen el capó. L’AGENT que estava mesurant el tub d’escapament arriba dient que “no” amb el cap. L’AGENT principal li indica el camí de sortida a l’HOME JOVE, que abaixa els braços decebut.

  1.   EXT. CARRER-CRUÏLLA CIUTAT / DIA

El CICLISTA observa com el COTXE VERMELL marxa pel mateix camí que el cotxe fosc, sense poder entrar a la ciutat. Un COTXE GRAN (quart de la filera) que arriba darrera seu li està fent llums. El CICLISTA es mira al conductor del COTXE GRAN que sembla que tingui pressa i vulgui avançar sense tenir en compte la bicicleta.

Explosió (OFF)

El CICLISTA es gira de cop. Veu sortir una fumarada blanca del capó del COTXE BLANC de davant seu. Els AGENTS tanquen el capó i fan marxar ràpidament al COTXE per la mateixa sortida que els anteriors.

  1.   EXT. CARRER-CRUÏLLA CIUTAT/DIA

El CICLISTA s’atura davant dels AGENTS. Un dels AGENTS es mira la bicicleta i pren notes. El segon AGENT porta un estri per mesurar i també es mira la bicicleta. El primer AGENT li fa una senyal al CICLISTA. A l’esquena del CICLISTA hi ha un tap (no l’havíem vist fins ara). D’allà en surt un mesurador de nivell d’oli que el CICLISTA lliura a l’AGENT que prenia notes. L’AGENT comprova el nivell d’oli amb un drap que tenia al cinturó. El drap està completament net. Els AGENTS deixen passar al CICLISTA i aturen al COTXE GRAN que frena bruscament quan un d’ells es queda plantat davant seu.

  1.   EXT. ENTRADA CIUTAT/DIA

EL CICLISTA s’endinsa pedalejant tranquil·lament a la ciutat, creuant-se  amb VIANANTS i CICLISTES.

  1.   CRÈDIT

Change de Planet

Fos a blanc

Crèdits d’agraïments


Edu Sentis 19 de julio a las 18:04 · Rubí

Un a un. Gràcies.
Pol Thomas i Arnau Tomàs: Teniu talent, sou bons i us impliqueu dins com el que més. El que dones, torna segur. Gràcies
Jordi Gatell: Gràcies per creure en els meus somnis que de ben segur que es convertiran en la nostra realitat.
Manel Cortés: Gràcies per ser com ets, per que ets una peça clau que mai podrà faltar. Sé de ben segur que saps els passos que fas.
CordeGat: No us hauria de donar les gràcies per que sou tant culpables com jo. De ben segur que mil projectes realitzarem junts. Gràcies
Josep Lucio: No cal dir res….per si a cas :). Ets més que un germà. Gràcies
Jordi Rodríguez: La paraula es Som-hi. Ets una gran persona i no pararem. Gràcies
Martí Huesca: El cubano de brooklyn. Sense tu els meus projectes no serien el mateix. De ben segur que et retornarem aquest valor. Gràcies
Carlos Ferrando: Si hi ha alguna cosa que tinc al cap, no es el teu casc, es el dia que ens vam conèixer. Gràcies pel casc Closca. Únic.
Maiol Alcaraz: Saps molt mes del que tu mateix saps. Gràcies per caminar junts en aquet espai. Mai t’ho podré agrair com voldria.
Josep maria Blanes: Si hi ha algú amb empenta i ganes de fer ets tu. Gràcies
Enric Monté: Tenim poc recorregut junts, però n’he tingut prou per coneixe´t. De ben segur que la vida ens portarà projectes junts. Gràcies
Xavi Izquierdo: Ets únic, per que sense ser-hi ets a tot arreu. Gràcies
Joan Oliva i Marta Uxo: Alegria, simpatia, amistat, mil projectes junts estan per venir sense dubtar-ho. Un paper espectacular. Gracies! Gràcies Marta per afegir-te.
Josep Ysas: Qui t’ho havia de dir a tu que acabaries aquí, amb un papelón clau. “Alto les seques” Gràcies per ser-hi, gracies per les teves converses, gracies per deixar-me aprendre.
Joan Belzunces: Papelón, papelón, papelón!! Ets autèntic i un paio excel·lent. Gràcies de tot cor Joan!
Cesc Pérez: Encara que tremolis, ets prou valent. Trepitja fort i no t’arronsis per res. Papelon ! Gràcies.
Anna del Mazo: Amb aquesta energia positiva, sempre podràs anar per davant. Gràcies.
Oriol Rubio: La teva alegria no te preu. Intentaré fer-te enfadar un dia a veure si ho aconsegueixo. Part de la culpa de les samarretes la tens tu! Gràcies.
Cèsar Font: Si no fos per tu, com faríem fum? Gràcies.
Manolo Vilchez: No he dejado nunca de aprender de ti. Siempre serás una lección y no podías faltar en este Change. Gracias.
Adam Mendoza i Maite: Gràcies per la paciència perquè si o si havíeu d’estar.
Ainoha i Rodri: Un placer infinito compartiendo una aventura más, de todas las que hemos vivido juntos. Gracias
Iolanda i Albert Bonell: No canviïs mai Iolanda ! Ets genial, bé, si has de canviar alguna cosa, que sigui aquest tros d’home que tens al costat. Gràcies
Carme Montanya i Enric Lleonart: Si hi ha algú que forma part de mi, sou vosaltres. Gràcies per ser-hi sempre.
Emilio Ricard i Isa: Sense dubtar-ho vau ser els que menys dubtes vau tenir en participar. Estic orgullós de tenir-vos a prop. Gràcies
Joan Camps: Tota la vida creuant-nos, explicant i compartint converses. Ara ja tenim juntes les inquietuds. Gràcies
Nuria Fandos i Maite Manonelles: Es que ja formeu part de mi. Mis Kelis !! Gràcies
Marta Morera i Jordi Nuñez: Potser sense ser conscient, però no hi hauria curtmetratge sense vosaltres. Va anar d’un pel! Ets genial. Gràcies
Xu i Fernando: Quién os iba a decir que nos encontraríamos aquí. Gracias por entrar en escena.
Jordi García: Encara que no hi fossis tot sencer, sempre estàs present en els meus projectes des de l’inici. Gràcies
Nuria Borrel i Santi: Potser per culpa teva vaig començar a muntar-ho com es fan les coses. Ben fetes i de la millor manera possible. Gràcies als dos.
Ricky Gabaldà: Llàstima de coincidència, per que si no, estaves dins del tot. La pròxima no t’escapes amb excuses. Una abraçada gegant ! Gràcies
Jordi portales: La teva paciència et fa inigualable. Sempre amb el teu humor pornogràfic dónes un toc especial. Gràcies a tu i al 4×4.
Tone Ferre: Unconditional. You’ve always been in my projects. I wish you the best, with me at your side. Thank you!
Montse Sanchez i Jep Bogunya: La il·lusió de veure-us caminar junts pel carrer principal en aquest curt sens dubte em fa feliç. No se’m va escapar el detall. Gràcies
Lluïsa Aguilera: Es que te metes en todos los follones. I no podia esperar menys de tu. Gràcies per ser-hi sempre.
Leo Denegri: Seguro que no te imaginabas participar en este corto. Pero sabías que, si nos cruzábamos, estarías allí sí o sí. ¡Gracias por estar amic!
Marta Zarzoso i Anni: Gràcies per venir des de allà on estàveu !
Laura Blanch: M’encantes! Si hi ha alguna cosa que sempre canvia, es el canvi. Gràcies
Mari Martínez: Es que com anaves a faltar tu! ¡La Mari! Gràcies
Sergi Jimbel: Gràcies per formar part d’aquet grup que sou especials.
Sergi Millan: Buff que vols que et digui. Ets un Crack! Gràcies per tot. De debò !
Xavi Corbera: M’ha encantat tenir-te aquí, en escena. Gràcies.
Albert Figols: Gràcies per venir !

I a tots els demés que no estan al grup, als que no han pogut assistir, als fills dels participants i tots els amics. Si m’he deixat algú no es la intenció. Hi sou tots presents.

Ares Tubau, Carlos Peñalver, Pep Rivas, Cris Roquet, Emilio Sanchez, Raul Heras, David Iglesias, Empar Linares, Marta Franch, Montse Sole, Xavi Vallespi, Miquel Ortuño,Juan Velasco,
Pj Hernandez, Xavi Alvero, Jaume Serra,Juan Cralos Iglesias, Policía de Rubi, Ajuntament de Rubí, Rubí Brilla, Vicenç Escayol,
i a tots els que hi eu estat presents des de la distancia més propera.

Si hi ha alguna cosa que no es pot comprar amb diners, es la vostra il·lusió. Sou el valor indiscutible mes apreciat que m’envolta.

GRACIES.

Edu.
[/vc_row]