CHEF A LA FESTA MAJOR DE L'ALZINA A VILANOVA DE L'AGUDA (cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
14013
post-template-default,single,single-post,postid-14013,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

CHEF A LA FESTA MAJOR DE L’ALZINA A VILANOVA DE L’AGUDA (cat)

Es la festa major de l’Alzina, a Vilanova de l’aguda. Un poblet on tinc amics artistes.

L’Edu Cortés em va demanar ajuda per que li van contractar el sopar de festa major per 100 persones. Així que m’arremango i som-hi. El dia abans vam preparar les paelles, el suquet i jo vaig preparar 200 trufes de xocolate boníssimes. Be en vaig preparar 250 i ens vam estar menjant trufes durant tota la setmana!!

El dia del sopar vam improvisar amb èxit. Mentre l’Edu Cortés preparava l’obrador jo vaig preparar les taules improvisant el disseny amb fulles d’arbres i colors de les estovalles, gots i tovallons. I ens van felicitar!

TOT UN EXIT. fideuá perfecte i una experiència excel·lent que enriqueix pels agraïments de totes les persones.

Som un equip. Els EDUS CHEF !