Convidat com a ponent a PIMEC terrassa (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
10612
post-template-default,single,single-post,postid-10612,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Convidat com a ponent a PIMEC terrassa (Cat)

Ponència al Campus Universitari de Terrassa Edifici Vapor Universitari.

Doncs aquest cop i agraint a PIMEC convidar-me a explicar d’una manera transparent com sobrevius als diferents entrebanc i recaigudes en la transició del tancament d’empreses.

 

Tots els projectes tenen un final. L’encert es veure`l venir o estar preparat. Si més no com que s’acaba la vida un projecte empresarial tard o d’hora es canvia de mans o es tanca.

En el cas del tancament normalment i si no es te un coixí econòmic acaba passant per un trauma, personal, econòmic i anímic. Depenent de com ho hagis planificat i la teva experiència en podràs sortir ben alt i remuntar. Aquí es on vaig explicar com remuntar si has fet be els deures. En el meu cas trobo a faltar formació de com tancar be i èticament una empresa.

Gracies a tots els qui hi vaig ser per que vaig conèixer gent magnífica on compartir experiència.

Quan explico experiències meves intento ensenyar a la gent que m’escolta, però la veritat es que sempre surto aprenent moltes mes coses de les que ensenyo.[/vc_column_text]