CURS DE TORN DE TERRISSER (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
13644
post-template-default,single,single-post,postid-13644,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

CURS DE TORN DE TERRISSER (Cat)

Doncs la meva inquietud m’ha portat aquest cop a connectar-me amb la terra directament. Estic parlant de fer ceràmica amb torn i les mans. La meva percepció i sensació va ser la connexió amb la terra. Si tens opció en algun moment de la vida ho has de provar i si és de la mà d’una de les millors ceramistes és la Montse Carafí de Boladefangitorn.

Inicio una etapa en la ja estic fabricant el torn i el forn de gas per poder desenvolupar la meva creativitat. (faré un post d’això, ja que ara estic visitant els millors ceramistes que ells mateixos es fan les eines).

En el curs vaig aprendre amb profunditat les tècniques bàsiques del Torn Terrisser el pastat de l’argila, la posició del cos i de les mans, el centrat de la massa de fang, obrir i pujar fent cilindres, la pinça etc.

Tot i no ser fàcil vaig aconseguir fer uns bols, tasses i plats que vam seccionar pe veure l’interior si s’ha treballat correctament. Així que et quedes sense la teva primera obra d’art de fang.