Cursa popular d’esquí de muntanya Núria – Puigmal – Núria - Edu Sentís | One Life. Live it !
10387
post-template-default,single,single-post,postid-10387,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Cursa popular d’esquí de muntanya Núria – Puigmal – Núria

La Núria – Puigmal – Núria és una de les curses més veteranes del Centre Excursionista de Terrassa. La primera edició data de febrer del 1966, i vingué realitzant-se anualment fins el 2008 que se’n féu la 43a.

Després de 8 anys sense fer-ne cap edició, l’any 2016 vàrem tornar a emprendre aquesta cursa històrica de l’esquí de muntanya, realitzant la 44a edició el 21 de febrer de 2016.

La cursa segueix la seva configuració original: una sortida senzilla d’uns 10 km amb 1.000 metres de desnivell per la ruta normal del Puigmal des de Núria, per la canal de l’Embut.
Malgrat que no deixa de ser una cursa, volem mantenir que el més important sigui l’ajut i la companyonia més que el fet de quedar primers. Que sigui un reflex de com veiem i entenem la muntanya i, sobretot, la pràctica de l’esquí de muntanya.

Per bé, que la cursa segueix essent per parelles, de forma experimental i amb l’objectiu d’ampliar el públic, hem introduït la possibilitat de participar de manera individual.[/vc_column_text]

[vc_separator type=»transparent» thickness=»50″