Descobrint la Font de Can Ferran (cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
12650
post-template-default,single,single-post,postid-12650,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Descobrint la Font de Can Ferran (cat)

Amb la meva inquietud exploradora, topo amb una altra font molt similar a la de Can Moritz. Pels seus materials i formes dedueixo que és de caràcter modernista i potser construïda pel mateix arquitecte.

Per sobre de la font, seguint el torrent de can Ferran amunt hi ha unes parets molt antigues que devien ser la basa del mateix torrent.

Seguiré indagant i preguntant per trobar la història d’aquestes fonts tan emblemàtiques que tenim a Rubí.


Sempre que faig una incursió tinc molt clar que si entres a un lloc abandonat, segurament estàs entrant a una propietat privada i no hi pots entrar. Intento esbrinar el propietari i demanar permís. Si no tens permís aleshores actues sota la teva responsabilitat i s’ha de respectar tot tal com està, i quan surtis de la instal·lació ningú i menys la instal·lació ha d’haver notat que hi has entrat. No es pot tocar res i menys agafar.

–  Take photos and disappear just like you appeared  –

Don’t touch anything, just feel. (Edu Sentis)