Disseny del cartell per Nuus Creative. - Edu Sentís | One Life. Live it !
10067
post-template-default,single,single-post,postid-10067,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Disseny del cartell per Nuus Creative.

Es una façana antiga i protegida. El cartell en qüestió havia d’integrar-se perfectament.

Vaig pensar en una planxa de ferro de corten i rovellar la resta per que quedessin les lletres en negatiu, però tota la planxa es rovellada.

Així que vaig agafar una placa de ferro normal, la vaig polir i la vaig rovellar a l’antiga. Aquí comença el repte. Com rovellar una placa de ferro. Se’m va ocórrer de tot, salfumant, àcid, llimona, etc però fins que no vaig pensar el meu amic escultor Rafa Gascon no vaig caure. Ràpidament el vaig anar a veure per preguntar-li con rovella ell les escultures i em va dir.

Tinc fa formula secreta però no te la puc dir. Es la recepta d’un escultor vell que me va va passar i es fa amb la barreja de varis components que funciona perfectament. Aquesta sembla passar de generacions en generacions sense voler ser descoberta.

Així que vaig agafar la placa ja polida, li vaig enganxar les lletres retallades en vinil i vaig treure el negatiu de les lletres deixant els forats. Ara amb un pinzell toques amb el líquid la planxa i agafa aquest to daurat del ferro espectacular.

Després una envernissada amb vernís per ferro i ja esta.

Cartell fet!  Ahh Tinc la formula ehh.

IMG_6818

IMG_6818Guardar

Guardar[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Guardar

Guardar