Disseny de les caixes de material per la Camper (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
10222
post-template-default,single,single-post,postid-10222,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Disseny de les caixes de material per la Camper (Cat)

Seguin amb l’entusiasme de reformar-me tota la meva furgoneta camper, i aprofitar el màxim l’espai interior i les meves idees vaig dissenyar unes caixes per portar el material necessari per les meves aventures amb furgo. DIY al meu workshop.

Aquestes caixes al principi eren tapers de plàstic però van durar res i menys a part de que em van costar bastants diners. Un cop superada l’experiència vaig optar per posar mans a l’obra.

Vaig calcular el cost, vaig dibuixar-ho amb CAD, vaig construir-ho i envernissar-ho.

Tres caixes de fustes amb potes i la part d’a dalt la pata es un coixins per convertir-se en cadires super còmodes que es poden apilar i arraconar perfectament.

  1. Per al material de la furgoneta. (triangles, eines, cordes, guants etc..
  2. Tot el material necessari per dormir (Sacs, coixins, tovalloles, necesser etc..
  3. Material de muntanya o especifica per les sortides.

En principi ho havien 4 caixes (que no hi caben al llarg) però al final son tres per que la quarta era per tot el material de Cuina, (estris, fogonet, menjar, cassoles etc) però aquest quart a passat a millor espai. Estic dissenyant el moble cuina que tindrà, pica, nevera, cuina, armaris, tots aprofitat fusionant el meu disseny amb dissenys aprofitats i caixes del IKEA. També muntaré una sortida per la dutxa, aigües netes i agües grises..

Tot a punt per l’aventura mes lliure.[/vc_column_text]