DOCTOR ANDROMINA (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
13712
post-template-default,single,single-post,postid-13712,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DOCTOR ANDROMINA (Cat)

Persona que dona vida a un Objecte que per alguns no serveix per a res, que no té cap valor, és atrotinat, o inútil i que destorba en algun lloc.

Hem creat un Grup de whatsapp per organitzar-nos i recuperar tot allò que es llença a fora dels contenidors i pot tenir alguna utilitat.

Mentre els que manen s’organitzen per posar etiquetes als productes intentant educa’n-nos a què aquestes andròmines no van aquí, nosaltres ens organitzem per reaprofitar-les i posar-les al lloc que realment els hi toca. I que no siguin triturades malgastant un altre cop energia.

Si vols participar en aquest projecte, pots escanejar el codi QR del grup per poder-hi formar part.

L’únic objectiu és donar a conèixer tot el que es llença i es malgasta, i compartim una foto i una ubicació al mateix moment de la troballa. No és un xat de comentaris pel qual totes les publicacions desapareixen al cap de 7 dies.

Endavant andròmina!!!

NORMES DEL GRUP:

AQUEST GRUP NOMÉS HA ESTAT CREAT PER PENJAR ALGUNA FOTO I LA UBICACIÓ D’ALGUNA ANDRÒMINA, TRASTO, MOBLE U OPORTUNITAT DELS CONTENIDORS DE CARRER. ELS MISSATGES DESAPAREIXEN EN 7 DIES.

Per parlar entre usuaris feu-ho per privat. Respecta les normes del xat. D’altra manera seràs avisat i eliminat del grup.