El caminito del rey | 28/05/2012 (cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
3865
post-template-default,single,single-post,postid-3865,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

El caminito del rey | 28/05/2012 (cat)

El caminito del rey | 28/05/2012 (cat)

El Caminito del Rey, Desfiladero de los Gaitanes.
Hola companys, aquí va! Faig públic tal com m’heu demanat la escapada que vam fer l’any passat a Màlaga al desfiladero de Gaitanes.
Seguin el nostre tarannà, el Toni i jo vam comprar un bitllet d’avió el dissabte a la tarda i vam marxar a la matinada del diumenge. En arribar a Màlaga vam llogar un cotxe, vam fer el caminito del rey, i a la tarda del mateix diumenge vam tornar fins a bcn amb el cotxe de lloguer. A les 8 del dilluns ja estàvem currant.

Cal saber:
Està prohibit per les autoritats fer el desfiladero de gaitanes, ja que té mes de 100 anys d’antiguitat i no té manteniment. Si et pillen et poden caure 6.000€ de multa i a més tenen dinamitada la entrada i sortida pq la gent no hi vagi. Tot i així es territori d’escaladors. La muntanya es de tothom. Natrus teníem clar q no ens pillarien.
Recordeu: Ningú ens va obligar a anar-hi i tu ets responsable de ta teva vida. A disfruitar-ho campions!!!!

Bibliografia:
http://youtu.be/ZmDhRvvs5Xw?t=1m21s
http://www.elcaminitodelrey.com/
http://curiososincompletos.wordpress.com/…/historia-del-ca…/
http://es.wikipedia.org/wiki/Caminito_del_Rey