El conseller Felip Puig lliura els Premis d'Excel·lència Energètica | 2015 (cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
4314
post-template-default,single,single-post,postid-4314,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

El conseller Felip Puig lliura els Premis d’Excel·lència Energètica | 2015 (cat)

El conseller Felip Puig lliura els Premis d’Excel·lència Energètica | 2015 (cat)

Les empreses i institucions premiades han estat Allia Renovables, Urbikes, Larsa-Grup Soler-Arc BCN, l’ajuntament de Martorelles i el Consell Comarcal d’Osona. 
 
·    Les empreses Liven i SECE han rebut una menció especial del jurat.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha lliurat avui els Premis d’Excel·lència Energètica, convocats per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), per reconèixer les empreses que han dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques. D’un total de 74 projectes presentats en les diferents categories, s’ha distingit a Larsa, Grup Soler i Arc BCN, Allia Smart e-Mobility, Urbikes City, l’Ajuntament de Martorelles i el Consell Comarcal d’Osona. Per la seva part, les empreses Liven  i SECE han rebut una menció especial del jurat.

Modalitat d’internacionalització

Premi a l’empresa Urbikes City, empresa, especialitzada en el disseny de bicicletes industrials per a sistemes públics de bicicleta compartida, per a l’adjudicació del subministrament de bicicletes elèctriques per a la xarxa pública urba.na de Copenhaguen, a Dinamarca.

 

Els Premis d’Excel·lència Energètica tenen com a objectiu contribuir a difondre la cultura de l’estalvi i l’eficiència energètica i el foment de les energies renovables a Catalunya, dos dels eixos fonamentals de la política energètica de la Generalitat. El jurat que ha atorgat els Premis ha estat format pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres; la gerent de l’Àrea de Talent d’ACCIÓ, Maite Ardèvol; el president de la junta directiva del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, Albert Mitjà; el vicerector de la UPC, Joan Puigdomènech; el director gerent del Consell de Cambres, Narcís Bosch; el president del Grup de Gestors Energètics, José Enrique Vázquez, i Mercè Rius, directora de l’ICAEN

Les empreses i institucions premiades han estat Allia Renovables, Urbikes, Larsa-Grup Soler-Arc BCN, l’ajuntament de Martorelles i el Consell Comarcal d’Osona.

 

IMG_0037