Loft es converteix en un plató. Screen - La nuu (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
10201
post-template-default,single,single-post,postid-10201,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Loft es converteix en un plató. Screen – La nuu (Cat)

Arte es Arte.

Casa meva, en concret l’espai on dormo, el llit de palets, els racons especials i el disseny es converteixen en part del plató del del curtmetratge Screen realitzat per cordegat per al festival de fotografia La Nuu.

La Nuu va néixer l’octubre de l’any 2015 amb la voluntat d’esdevenir una proposta sòlida que apropés els actuals corrents de la fotografia d’autor als ciutadans. Alhora continua amb la idea de convertir la pròpia ciutat de Rubí en un lloc d’obligada referència dins de l’àmbit de la fotografia. La principal estratègia del festival és l’ocupació de l’espai públic per tal de despertar la complicitat emocional de la ciutadania.

Cordegat s’incorpora a l’equip de comunicació del Festival, realitzant també la cobertura audiovisual i organitzant la secció Screen.

Tota una experiència sense deixar d’aprendre de tot el que m’envolta.

http://cordegat.com/projectes/lanuu/[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]