El pou d'aigua de Can Roig (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
12677
post-template-default,single,single-post,postid-12677,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

El pou d’aigua de Can Roig (Cat)

El pou de la masia de Can Roig era el pou que alimentava d’aigua la Masia. Està cobert d’herbes i difícil de trobar, però si segueixes les canonades velles que van a la masia encara es pot descobrir. Encara té aigua i el motor amb el qual el feien funcionar. El pou està a un lateral del camí, però la Masia és propietat privada i patrimoni cultural.   

Masia de Can Roig:

Vallès Occidental
Camí de can Roig, 08191-RUBÍ
A mitja vessant d’un turó suau

Coordenades de la Masia:

41.51863
2.01935
418175
4596797

Font: https://patrimonicultural.diba.cat

 


Sempre que faig una incursió tinc molt clar que si entres a un lloc abandonat, segurament estàs entrant a una propietat privada i no hi pots entrar. Intento esbrinar el propietari i demanar permís. Si no tens permís aleshores actues sota la teva responsabilitat i s’ha de respectar tot tal com està, i quan surtis de la instal·lació ningú i menys la instal·lació ha d’haver notat que hi has entrat. No es pot tocar res i menys agafar.

– Take photos and disappear just like you appeared –

Don’t touch anything, just feel. (Edu Sentis)