En marxa una prova pilot de bicicletes elèctriques per a treballadors municipals (cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
7211
post-template-default,single,single-post,postid-7211,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

En marxa una prova pilot de bicicletes elèctriques per a treballadors municipals (cat)

En marxa una prova pilot de bicicletes elèctriques per a treballadors municipals (cat)

Els treballadors municipals de la Masia de Can Serra disposen de dues bicicletes elèctriques per cobrir els desplaçaments entre diferents equipaments públics. Es tracta d’una prova pilot posada en marxa recentment i que compta amb dues bicicletes proveïdes per l’empresa rubinenca Urbikes.

Els vehicles estan ubicats a la Masia de Can Serra on hi ha instal·lat el sistema d’estacionament i càrrega. La idea és que aquestes bicicletes ajudin als treballadors a arribar al consistori i a l’edifici Rubí Desenvolupament que són els altres equipaments que disposen de mecanisme d’estacionament i càrrega.

La responsable de l’Oficina de Serveis a l’Empresa, Olga González, ha explicat que aquesta prova dóna sortida a una necessitat de mobilitat dels empleats de Can Serra ja que no disposen de vehicles suficients per als seus desplaçaments laborals.

Els usuaris compten amb una targeta personalitzada que al acostar-la al manillar desbloqueja el vehicle i que manté el registre de l’ús del servei. El responsable d’Urbikes, Eduard Sentís, ha explicat que aquest és un sistema pioner. A més, Sentís ha assenyalat que tot i que, per ara, les bicicletes tenen un ús corporatiu, el servei podria tenir més recorregut si la prova funciona i el consistori decideix donar-li continuïtat. El responsable de la compania ha avançat que fins i tot podria arribar a ser un sistema públic de transport d’ús ciutadà.

Les bicicletes tenen una autonomia de 20 quilòmetres i poden arribar a una velocitat de 25 quilòmetres per hora.

 

Font: Radio Rubí.
En marxa una prova pilot de bicicletes elèctriques per a treballadors municipals

Olga González, Servei a l’Empresa

{mp3/}talls_noticies/2016/03%20mar%C3%A7/2016_03_01_bici_electrica_1{/mp3}

Eduard Sentís, Urbikes
{mp3/}talls_noticies/2016/03%20mar%C3%A7/2016_03_01_bici_electrica_2{/mp3}