Font de Can Moritz (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
12627
post-template-default,single,single-post,postid-12627,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Font de Can Moritz (Cat)

Ara que no em puc desplaçar a altres països com he fet sempre amb incursions i descobertes del món, intento caminar pels voltants de Rubí. I és així com descobreixes nous indrets màgics.

Una peça de gran valor patrimonial

La font de Can Moritz, situada al torrent de Can Matarí, a Castellnou, té un especial interès arquitectònic i patrimonial. Va ser construïda l’any 1922 per la família de Louis Moritz, fundador de l’empresa de cerveses Moritz, que disposava d’una casa d’estiueig a la zona. Amb el pas del temps, la construcció havia quedat amagada sota la vegetació del torrent de Can Matarí.

Va ser arran d’uns treballs de neteja de boscos, duts a terme entre finals de 2014 i 2015, que la font va quedar al descobert. Va ser aleshores quan es va decidir intervenir en aquest espai. L’actuació va ser possible gràcies a la col·laboració del veïnat, d’entitats com Rubí d’Arrel i de la participació de l’Ajuntament de Rubí.

Font: Diari de Rubí


Sempre que faig una incursió tinc molt clar que si entres a un lloc abandonat, segurament estàs entrant a una propietat privada i no hi pots entrar. Intento esbrinar el propietari i demanar permís. Si no tens permís aleshores actues sota la teva responsabilitat i s’ha de respectar tot tal com està, i quan surtis de la instal·lació ningú i menys la instal·lació ha d’haver notat que hi has entrat. No es pot tocar res i menys agafar.

– Take photos and disappear just like you appeared –

Don’t touch anything, just feel. (Edu Sentis)