Formentera amb Bicicleta (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
11716
post-template-default,single,single-post,postid-11716,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Formentera amb Bicicleta (Cat)

Escapada inoblidable a la illa de la llum amb estància a casa d’una galega, la mimi, que porta 30 anys vivint a Eivissa i compartim la casa junt amb ella a traves del airbnb. Ella ens ha explicat els millors racons i maneres d’estalviar diners estant a les illes. Vam anar i llogar bicicletes directament des de Eivissa per que si les llogues a formentera es mes car pels acords que tenen. Curiosament jo al haver treballat molts anys de mecànic de bicicletes, al llogar-les i fer alguns comentaris m’ofereixen treballar a formentera de mecànic permanent. Allà queda l’oferta per si algun dia m’ho repenso.

Conversant amb les paradetes d’artesania ens descobreixen els millors racons on anar que no hi arriba la gent.

Jo que no soc molt de platja vaig veure uns paisatges espectaculars amb un color d’aigua que no assembla d’aquest mon. La llum fa meravelles i jo em distrec fent bones fotos i conversant amb les histories de la gent de formentera.

Tornaré al octubre quan no hi hagi gent per que ja ens han xivat que que es la millor època pq l’agua encara es manté calenta bona estona. Faig la reserva ara i el bitllet a Eivissa em costa anar i tornar 11€ !

Doncs ja tinc la pròxima aventura planificada.