Inauguració de la La Sala Nuus i correbars 2017 (cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
9768
post-template-default,single,single-post,postid-9768,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Inauguració de la La Sala Nuus i correbars 2017 (cat)

Som correbars 2017 i ja tenim cafetera industrial ! En Jordi Gatell l’ha aconseguit per nuus. I ha arribat el moment de donar molta vida a Nuus. El local de la planta baixa del edifici creatiu Nuus que era el magatzem de Urbikes, desapareix portant-lo a Abrera 8.Ara toca nou projecte dissenyant un local molt personal per fer-hi activitats creatives. Així que las Kelis ens faran un gran cop de ma. L’Aina Corratger (responsable dels events) i tot ‘equip Nuus ens posem mans a la obra després d’haver sol·licitat els permisos d’activitat al Ajuntament de Rubi i l’Arquitecte haver fet el projecte. Per part del immoble veuen amb bons ulls obrir al públic un edifici emblemàtic com aquest. Aquí farem des de ja trobades gastronòmiques, curso, tallers, aposicions, xarrades del projecte LA TEVA CADIRA, cinema a la fresca, presentacions d’empresa etc etc etc. Una sala polivalent que estarà oberta molts dies amb activitats i amb cafetera inclosa.

El disseny del espai el vaig fer jo mentres visualitzava les diferents activitats que s’hi podien fer amb diferents estils. L’objectiu com sempre es recuperar el màxim de materials reciclats i gastar el menys possible.

Treure’m la paret central que es falsa i deixarem una gran sala per que respiri la vista del majestuós pati de l’església protestant.

Al la paret hi posarem una il·luminació feta per nosaltres amb tub de calefacció i leds per poder il·luminar les exposicions temporals. L’escenari es movible fet de palets pintats de blanc. Al sostre i posarem un sostre de fustes amb les que es fan els palets per donar un toc personal.

Som-hi ![/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]