INCURSIÓ A LA CASA PAIRAL DE CAL MET LLEÓ DE RUBI (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
13605
post-template-default,single,single-post,postid-13605,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

INCURSIÓ A LA CASA PAIRAL DE CAL MET LLEÓ DE RUBI (Cat)

 

 

Vaig veure les màquines i els operaris dins i no ho vaig dubtar. Em deixeu fer un reportatge abans de començar les obres?

I em van dir. Sí, però espavila i amb casc.

Fiuuuu, vaig deixar tot el que habia de fer i  vaig anar a per la càmera i un casc i a recórrer tots els racons veient com devíem viure abans aquí, com hi vivien els okupes i com ho van cremar.

De fet, encara hi havia un Okupa que vaig poder conversar una estona amb ell.

«I és que no sempre tens l’oportunitat que et deixin entrar en un edifici històric just en el moment abans de l’inici de la seva remodelació».

 

Si t’interessa la història que ja ha canviat pots consultar-la aquí:

http://historiaygrupomuseorubi.blogspot.com/2019/02/cal-met-lleo-una-casa-pairal-al-centre.html


Sempre que faig una incursió tinc molt clar que si entres a un lloc abandonat, segurament estàs entrant a una propietat privada i no hi pots entrar. Intento esbrinar el propietari i demanar permís. Si no tens permís aleshores actues sota la teva responsabilitat i s’ha de respectar tot tal com està, i quan surtis de la instal·lació ningú i menys la instal·lació ha d’haver notat que hi has entrat. No es pot tocar res i menys agafar.

–  Take photos and disappear just like you appeared  –

Don’t touch anything, just feel. (Edu Sentis)