Muntem l'audiovisual 3D a l'ermita de Sant Llorenç - Edu Sentís | One Life. Live it !
9625
post-template-default,single,single-post,postid-9625,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Muntem l’audiovisual 3D a l’ermita de Sant Llorenç

No hi ha un altre ocasió tant especial. Ens cedeixen l’Ermita del monestir de Sant Llorenç per muntar una projecció en 3D dins del recinte. Una espectacular ocasió en un entorn màgic. Clar que no tot es fàcil. En Toni i en Miquel Planxart comencen a organitzar. “ projectors, un ordinador, taules, endolls, pancartes, cables i un llarg etc que em de pujar a coll fins a dalt. Som-hi amb aquest reptes apassionants.

Sens dubte al final el 40 participants que van veure la projecció, vam quedar-nos a sopar amb un acollidor tracte que ens van ajudar en tota moment els responsables de la gestió del restaurant. Es va aprofitar per presentar la aventura que vam fer i gravar en D a Dolomites en Miquel planxar, en Toni i jo.

Personalment vaig aprofitar per tocar el Hang en un entorn màgic amb el só espectacular que emet. Una ocasió única. Com a reptes va pujar en Jaime, un cec que ens dona lliçons de valentia a tots.

Agraït a la vida per poder construir i participar en moments especials com aquest.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]