Nova Web Aquidog®. Un homenatge al RAS | 10/2016 [cat] - Edu Sentís | One Life. Live it !
8687
post-template-default,single,single-post,postid-8687,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nova Web Aquidog®. Un homenatge al RAS | 10/2016 [cat]

Nova Web Aquidog®. Un homenatge al RAS | 10/2016 [cat]

Nova etapa. Aquell producte que vaig inventar fa uns quants anys perdura en el temps en el mercat. I això es el resultat d’un bon disseny en un bon moment creatiu. Fa la funció que ha de fer i a més agrada.

Tot va néixer al 2002 quan teníem un gos molt especial. Molt. El Ras Roland de l’esparver. Aquest gos fantàstic va inspirar les necessitats en aquella època de un suport per mascotes per poder conviure com un mes de la família allà on anessis.

Ara toca una nova web molt mes simple, funcional, clara i que mostri la capacitat del disseny i la creativitat inclús a la plataforma de venda. I una nova gama de productes.

 

El nostre Ras va morir al octubre de 2016 causant un gran trauma com cada ésser viu que estimes profundament. No entraré amb detalls, però si que es mereixía sobradament un producte en homenatge aquest gran company de camí. El Aquidog RAS.

Hem dissenyat una edició limitada amb una cara graciosa de un Golden retriever recordant la alegria que ens va donar durant 16 anys. M’encantarà veure suports Aquidog repartits per diferents llocs d’arreu recordant al Ras.

 

La nova Web incorpora la secció de productes personalitzats i estàndards. Els colors, menús, fotos han estat creades per nosaltres amb molta il·lusió d’una nova etapa que serà d’homenatge a un excel·lent Gos.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]