Per si algú li queden dubtes, Instalació fotovoltaica. (cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
12157
post-template-default,single,single-post,postid-12157,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Per si algú li queden dubtes, Instalació fotovoltaica. (cat)

Fa tres anys que tinc funcionant la instal·lació fotovoltaica a casa i pago entre 12 i 14 € al mes.

Això em permet viure amb menys diners, per tant treballar menys per guanyar diners, i treballar més amb allò que m’agrada, per tant, ser més lliure i decidir sobre la meva vida. Generar energia gratuïta és molt més d’allò que et puguis imaginar. Sense entrar en quina petjada ecològica deixes.

Ja ens poden confondre, ja ens poden despistar, però el cert és que si canvies el teu ritme de vida al de la natura, ets més feliç. I si ets jove d’edat encara, tens més motius, perquè tens més temps per amortitzar aquesta inversió.

Pensa que al llarg de la teva vida no pararàs de consumir recursos de la natura i la natura no és propietat de ningú i menys el sol.

Però sense que tu formis part de la instal·lació posar plaques és una utopia.

Posa les rentadores, rentaplats, i consums puntuals que t’ho permetin seqüencialment quan la instal·lació estigui produint al màxim. Baixa la teva potència contractada (Les elèctriques viuen del «por si acaso») i posa atenció als consums redundants. Si tens escalfador elèctric posa-li un temporitzador que només s’engegui de dia i s’escalfarà amb molt poc consum de la xarxa. Canvia el teu ritme de vida i comença a sentir com formes part d’aquest canvi.

Sóc conscient del poder dels oligopolis energètics que em paguen el kW injectat a 0,03 cèntims i automàticament el venen al veí a 0.16  cèntims el kW i sempre, sempre hi guanyen. Per això van acceptar l’autoconsum i evidentment per pressions europees.

Però el cert és que no poden fer res amb l’autosuficiència. I això T’EMPODERA.

Un pulmó verd a casa. Instal·lació solar amb inversor de 3,6 Kw