Puigmal inspirador (cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
9730
post-template-default,single,single-post,postid-9730,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Puigmal inspirador (cat)

Diumenge. Son les 7 de la tarda. Demà a treballar pero, continua el dia. Decideixo anar a dormir i pujar el cim del puigmal. A vegades necessites llocs especials per trobar un moment per tu. Sol. Desconnectat. Jo per poder inventar molts cops escullo espais i moments ens que trobo connexions especials. En especial a la muntanya.

Dormir a la base del Puigmal amb la Camper proporciona un estat ùnic, on i tot el menjar obté un gust especial, no se si per l’entorn, l’aire o l’alçada, però tot esta molt bo.

A les tantes on el silenci es fa patent dibuixar idees ala meva llibreta crea un moment on només hi ha tu i el mon. Les idees flueixen fins que el pes del cansament, i mes si has pujat el Puigmal, es fa patent i tancant els ulls esperesen despertar impressionant que no tothom pots experimentar en aquesta vida.

Agraït per aquest moments únics. Creats per poder-los viure.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]