Rehabilitació del 27WorkSpace (Cat) - Edu Sentís | One Life. Live it !
10861
post-template-default,single,single-post,postid-10861,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Rehabilitació del 27WorkSpace (Cat)

Si mes no, una historia increïble però real.

Amb aquests 30 m2 que veus hi vivia una dona molt gran que mai es deixava veure. Tenia càncer a la cara. Aquí en aquest espai, hi havia, un menjador, un lavabo, una cuina, un dormitori, un passadís, i una habitació traster. Encara guardo les fotos.

La dona X va emmalaltir i la van portar a l’hospital. A les dues setmanes, quan va tornar, ja no va poder entrar a casa seva. Be era inquilina.

Uns ocupes li van canviar el pany i ja està. Aquí es va acabar el seu espai particular i les seves pertinences. Ho va perdre tot en un moment. Aquests “Ocupes” traficaven amb drogues, ferralla i van punxar l’aigua i la llum. Cap llei els va poder fer fora i van tenir que ingressar a la dona X a una residència.
Mai mes vaig saber d’ella.

Però van acordar amb l’amo que deixés de pagar el lloguer així una sentencia podia fer entrar al mossos a fer fora als ocupes per incompliment del pagament del lloguer. Van estar 1 any i al final van entrar i tapiar les portes i finestres. Va quedar totalment a les fosques durant dos anys.

Mes tard vaig tenir la oportunitat de comprar aquesta casa i vaig prometre que conservaria tot el que pogués. Bigues, sostre, estructura.

I continua la història…
Al treure el sostre de canyissar vaig deixar al descobert una rajola que hi diu l’any. 1882.

Un lloc on ser-hi es fa especial.

Aquesta rehabilitació forma part del projecte pisoft.org en concret es la part d’oficines i estudi creatiu de la casa

https://www.facebook.com/27workspace/