RUBITV_La bicicleta rubinenca Urbikes, Premi Disseny per al Reciclatge 2013 - Edu Sentís | One Life. Live it !
1732
post-template-default,single,single-post,postid-1732,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

RUBITV_La bicicleta rubinenca Urbikes, Premi Disseny per al Reciclatge 2013

RUBITV_La bicicleta rubinenca Urbikes, Premi Disseny per al Reciclatge 2013

El departament de Territori i Sostenibilitat destaca la llarga vida i el baix manteniment que requereix el model

La bicicleta Urbikes, dissenyada a Rubí per l’empresa Edse Inventiva (veure reportatge), ha estat distingida com el millor producte a la setena edició dels Premis Disseny per al Reciclatge, uns guardons de la Generalitat de Catalunya que reconeixen els productes, els projectes, les estratègies i els materials que hagin considerat i integrat en el seu disseny els criteris de prevenció de residus, l’ús de material reciclat o la millora de la reciclabilitat, i que siguin impulsats, executats i/o distribuïts a l’àmbit territorial de Catalunya. L’anunci d’aquest nou premi per a l’empresa rubinenca s’ha donat a conèixer aquest dimarts al vespre en un acte presidit pel secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Enric Llebot.

El jurat dels Premis Disseny per al Reciclatge descriu la bicicleta Urbikes com un vehicle industrial dissenyat per a un ús compartit i amb un baix manteniment. Es tracta d’un producte de llarga vida, de baix manteniment i fàcil reparabilitat, fabricat amb components monomaterials que faciliten la seva reciclabilitat, i que a més aposta per un model de mobilitat sostenible. Entre les seves prestacions, destaquen els seus pneumàtics, que mai es punxen, tal com ens va explicar Edu Sentís a Rubitv.cat en un reportatge emès a l’abril.

Recordem que l’empresa rubinenca va aconseguir guanyar un concurs públic que permetrà distribuir aquest model de bicicleta a Dinamarca. Tanmateix, la falta de finançament els obligava finalment a vendre la llicència comercial de tal manera que les bicis no es fabricaran a Catalunya.

Publicado por RUBI TV / RUBÉN CABÚS  (leer publicación original)

rubitv-10309-3-rubitv-8059-3-urbikes