Tunel del terror - fí ESO Pau casals Rubí - Edu Sentís | One Life. Live it !
7883
post-template-default,single,single-post,postid-7883,single-format-standard,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Tunel del terror – fí ESO Pau casals Rubí

Els finals de la ESO per als estudiants son apassionants. Per que tot acaba però tot comença de nou. Al col·legi del Pau casals de Rubí vam fer un cap de setmana de quedar-se a dormir per despedir aquell magnífic col·legit.

Però a la nit la por es va fer paler. Vam muntar un túnel del terror molt improvisat amb els monis i el que vam poder. Evidentment no podíem treure la llum per que les llums d’emergència s’encenien i no feia por. Però vaig tapar els sensors de pas i eureka. “Se hizo la noche”.

 

Potser els disfresses improvisats totalment no fan por, però entre la foscor, els cops a les portes i taules i els crits us puc assegurar que van passar molta por els 4 grups que van passar. Un dia de sentir-se com un nen mes. No l’oblidaré.

Ara a fer-se gran sense deixar de ser nen.

[image_with_animation image_url=»7891″ alignment=»» animation=»None»]