La Teva Cadira Project - Edu Sentís | One Life. Live it !
LA TEVA CADIRA es un temps de converses que iniciem a les antigues escoles que gestiona NUUS CREATIVE al carrer Virgili 9 de Rubi, on convidem a tothom fer el cafè dels dimecres tarda. Un moment sense preses on projectarem audiovisuals i el debat sense tema en concret sorgirà de cada persona que seurà en una cadira recuperada. Totes les nostres cadires de la oficines son diferents, úniques, totes tenen una segona vida on donar la oportunitat de seure per expressar com era el Rubí antic, com veus el disseny o com sents el pas del temps.
cadira, recuperada, la teva cadira,
8871
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8871,bridge-core-2.6.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

La Teva Cadira Project

About This Project

Estat del projecto: CEDIT / FINALITZAT

– Start: 2016
– End: 05.2017 (es cedeix la direcció d’aquest projecte a Nuus Cretavive)
– Finalitzat: 2018

objetius

  • LA TEVA CADIRA es la experiencia d’un lloc i espai/temps on compartir converses que transmetin emocions i coneixements asseguts a través de cadires recuperades. La història classifica la cadira com un tron. Un símbol de poder. Les primeres cadires provenen dels faraons i les escultures de divinitats. Però a partir del renaixement va passar a ser un moble comú. A principis del segle XVII va aparèixer un tipus de cadira més lleuger con el coneixem avui. Si mes no, sempre ha estat un element de descans o comoditat on passa la vida per multitud de persones, caràcters i tipologies. Molts cops o quasi sempre acabant a les escombraries per raons d’usabilitat, desgast o moda. Però també sóc conscient de totes les histories que deuen haver escoltat, sentit i percebut en silenci. T’ho pots imaginar? Recuperar aquests mobles per donar un altre cop conversa en una segona vida és alimentar el coneixement d’una manera especial.

LA TEVA CADIRA no és un moble, és una experiència.

LA TEVA CADIRA és un temps de converses que iniciem a les antigues escoles que gestiona NUUS CREATIVE al carrer Virgili 9 de Rubí, on convidem a tothom fer el cafè dels dimecres tarda. Un moment sense presses on projectarem audiovisuals i el debat sense tema en concret sorgirà de cada persona que seurà en una cadira recuperada. Totes les nostres cadires de l’oficina són diferents, úniques, totes tenen una segona vida on donar l’oportunitat de seure per expressar com era el Rubí antic, com veus el disseny o com sents el pas del temps.

Acompanyat d’un calendari iniciarem la primera exposició fotogràfica de LA TEVA CADIRA. Però LA TEVA CADIRA no és només un lloc fixe, potser en una vinya, en un espigó de mar o en una barqueta de pescador a NUUS. Sempre on pugui sorgir una conversa que permeti transmetre de persona a persona algun coneixement o reflexió  que no es pugui perdre en el pas del temps.

 

L’Aina és la responsable de portar endavant aquest projecte que inicialment era meu i es cedeix totalment a la direcció de Nuus Creative.

 

 

Cronologia.

08.2016: Idea, concepte i primeres preparacions
08.2016: adequació de l’espai, lloc del cafè i recondicionament de les primeres cadires.
09.2016: Primera trobada multidisciplinària.
05.2017: Adequació de la planta baixa per les conferències. Ja tenim més de 30 cadires recuperades!

Category
FINALIZADO, Nuus, Proyectos
Tags
La teva cadira